Omväxling förnöjer

Efter en hel vecka i stugan var det rätt skönt att komma hem. I stugan sover jag länge, tar långa promenader och varvar ner på ett naturligt sätt. Kroppen får välförtjänt vila och sinnet får ro. 

Väl hemma var jag riktigt sugen på ett gympass och hoppade in i mitt schema på SC-programmet. Nu hoppas jag få kontinuitet i träningen så att jag snart kan få se resultat. 
Dessa helt amazing tights gjorde det extra kul att köra hårt! 
Idag är det två dagar sedan passet och jag har grym träningsvärk i rumpa och baksida lår. Planen är att varva SC med HIIT på löpbandet då jag inte kommer att kunna ta mina långa promenader på ett tag (mannen är på karateläger i Malmö och barnen är experter på att riva huset när de lämnas ensamma hemma för länge). 

Mina tights

Inventerade mina träningskläder och inser att jag har tights för alla färgkombinationer och tillfällen. 
Jag har 10 par i caprilängd.
 Och 15 par i fullängd...
 
...Plus 10 till. 
Och så har jag några par i stugan så det stannar inte på 35 par. 
Jag kanske är lite knäpp men snygga tights ger mig enorm träningsmotivation och det är faktiskt värt en del (tydligen en smärre förmögenhet). 

På hemmaplan

Under semestern varvar vi stughäng med hemmahäng (det är bara 20 mil mellan) och när vi är hemma passar jag på att gymma. Det blir ju väldigt hattigt och jag kan inte följa programmet enligt tidsschemat men tänker att periodisering också är bra. I stugan promenerar jag minst 6 km varje morgon vilket jag inte alltid gör hemma. 
Idag blev det i alla fall ett pass i hemmagymmet. Det ser lite rörigt ut just för att jag alltid river runt bland grejerna. Mitsarna användes idag som sittkudde då bänken är lite för hög att köra hip thrust på. 

Invigde nya shortsen från H&M idag. 

Och fick användning för den här gamla godingen också! Känns den igen? Den ingår faktiskt i programmet som jag kör.