Renovering av både det ena och andra

Hemmaträningen har fått stå tillbaks ett tag nu då vi haft fullt upp med att renovera köket här hemma. 
Så här såg köket ut i lördags. 

Och så här såg det ut igår kväll när alla skåp var uttorkade och allt porslin (och plast) åter var i ordning.

Har även renoverat kroppen hos en naprapat i veckan. Nedre bilden är tagen efter korrigering i skulderbladspartiet, tydligen en låsning som gjort mig sned och ett par cm kortare på ena sidan. Var rädd ett tag att det återigen var bäckenet som strulade men så var det alltså inte. 

Hoppas ni haft en fin Midsommar! Vi fick plötslig sommarvärme och åkte till och med och badade. 


Busy, busy!

Det är mycket nu. Skolavslutning stod på schemat så ledig dag från jobbet. Lyckat att få vara inne i kyrkan en sån här dag med 10 plusgrader och duggregn. 😊 Inte avundsjuk på de som hade avslutning utomhus. 
Med lite träningsvärk från gårdagens total training-pass körde jag ändå på med upplägg "B" på schemat 5-8 v. Är överlycklig att äntligen få köra bänkpress med skivstång, det ingick aldrig i Olgas pass men i det här programmet finns det med. Något som är lite trixigare är att jag tvingas byta ut en del övningar där en sån här mojäng används:

En sån har vi inte i vårt hemmagym nämligen. Som tur är finns det ett bra index med övningar så det går att hitta substitut som tränar motsvarande muskler. I stället för denna övning gjorde jag raka marklyft. 
Älskar färg när jag tränar! Fyra veckor

Äsch, jag vet inte om det hänt något synbart med kroppen men jag blir i alla fall starkare för varje vecka och det känns viktigast. 
I morgon börjar jag ett nytt schema för vecka 5-8, känns kul!