Höstlovsresan

Hej där!
Alltså vad dagarna och veckorna rullar på fort nu! Har haft en fantastisk ledighet under höstlovet då vi åkte till Monte Gordo i Portugal hela familjen och njöt av sol, bad och träning i mängder.
Det fanns en mängd olika aktiviteter att välja bland. Allt från morgonjogg på stranden till crossfit, zumba, yoga, fuktionell träning (Moveoo) och löpskolning. Jag prioriterade thaiboxning och Moveoo-passen medan Anders även la till löpning på sitt schema. Barnen hade att välja på showkids (dans), cirkelträning, bollekar, boxning osv. 
Jag och Anders körde varenda thaiboxningspass som fanns på schemat. Ibland passade det så bra att barnen samtidigt var iväg på egna aktiviteter men ibland fick de sitta själva på hotellrummet och pyssla med annat. Det gick hur bra som helst och det är så roligt att för en gångs skull få träna tillsammans!
Jose Nunez som driver konceptet Moveoo får en verkligen att kliva ur sin bekvämlighetszon och våga testa rörelser som kan kännas obekväma och obekanta till en början. Otroligt roliga pass och som ni ser även svettiga. ;-)
Här är Elsa i full fart på en av stationerna i "Mästarnas Mästare". 
Sol och bad blev det också en hel del av. Atlanten var varm och badvänlig och stranden lång. 
Tyvärr drabbades hela familjen av sjukdom när vi kom hem och fick vara hemma och kurera oss en hel vecka innan vi var tillbaks i vardagslunken igen. Öroninflammationer och halsfluss rekommenderas inte till någon. Alla i familjen (utom Sixten) behandlades med antibiotika - till och med Hera. 
Efter ett dygn med så ont i halsen att jag inte kunnat äta något var det här det första jag var sugen på. Yoghurtkvarg med frusna svarta vinbär, chiafrön och honung. Kallt och gott!
 
Kram!